maandag 13 januari 2020

Veelbelovend

 Kwart voor zeven. Is geen zes uur maar vroeg vergeleken met half negen. Daadkracht? En dat op maandagmorgen? Zou het? Voelt goed. Dus zit wel snor. Moet een hoop gebeuren cq opgestart worden voor de rest van de week. Mistige ochtend. Alles weer wittig. Met een flinterdun laagje deze keer. -4 Is blijkbaar niet voldoende voor een ijsverenpak.

 Blanco nacht. Vroeg erin gedoken. Van de gelegenheid gebruik gemaakt, dat de gezusters het avondmaal is onthouden. Denk niet, dat het veel effect heeft. Het is meer voor mijn eigen voldoening. En zo krom als wat, want wat ik van ze wil, heb ik ze nauwelijks geleerd. Ik heb er de tijd niet voor (over). Ik probeer het goede voorbeeld te zijn. Helaas werkt het spreekwoord niet bij honden. Daar moet het d'r -met liefde- ingeramd worden tot het een gewoonte is. Nou, voorlopig verre van.

 Van Napels is het niet gekomen en ook de video van Mariana heeft me niet wakker weten te houden. Weinig spannend al dat BBC-geleuter over wat je met de bijbelse teksten en figuren aan moet in de werkelijkheid rondom het jaar nul. Maar of een 'Godfather' of een 'Eastwood' me wakker had weten te houden, betwijfel ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten