maandag 27 januari 2020

Geïnfecteerd?

 Laatste kerstzooi en een hernieuwde besmetting met het truckvirus. Het kost je zo een dag. Of ik het nu weer te pakken heb of dat het mij te pakken heeft, weet zo net niet, maar ETS2 is weer ff helemaal 'in'. Het zit 'm in de laatste chauffeur. Het aanbod wisselt, als het al wisselt, na een overnachting cq slaapperiode. Dus ik 'moet' iedere keer weer een tour maken om aan dat rustmoment toe te zijn en vervolgens te checken wat de wervings- en selectiebureau's in de aanbieding hebben. Weinig soeps. Een hoog gehalte aan types waar ik nooit bij in de auto zou stappen, laat staan ze een truck onder de kont schuiven van 1,5 ton of meer.

 En waar baseer ik dat op? Op de kop. Een gesprek is niet mogelijk natuurlijk, maar het zou mijn eerste indruk ws ook niet weten te omzeilen. Ik zou een slechte zijn in de tegenwoordige diversiteits- en inclusiviteitsmanie. Man, vrouw, andersinds, zwart, rood, geel of pimpelpaars. Het staat me aan of het staat me niet aan. In het laatste geval is het gewoon wieberen.

 Ik geef het nog een paar ritten de kans en mocht dan nog steeds niks interessants opgedoken zijn, dan moet het maar met een slagje minder. Een paar twijfelgevallen zitten er wel bij. En misschien is ook iets met intern schuiven mogelijk, al verstoor ik daar zorgvuldig samengestelde teams mee. De druk moet van de ketel. Het getuf moet weer ontspannend zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten