zaterdag 17 maart 2018

Wisselwerking

 Druk, druk, druk .... en dat voor de afwisseling 'ns niet met het blog. De concepten staan te dringen in de wachtrij. Moet ze wel nog ff uitwerken. Als ik niet uitkijk zit ik zometeen met verzande activiteit nummero tig. Hoewel het mooi bij de rest van mijn bezigheden zou passen, moet ik er niet aan denken. Het is net de bedoeling om meer van die gestrandde toestanden los te trekken ipv het aantal vastlopers uit te breiden. Vanavond een keertje niet rondsluipen in de digitale wereld van Dishonored_2?

 Scheelt gauw een uur of 6. Hoewel, maak er 4 van, want zonder de uitdaging van het spel zou ik een paar uur eerder in mijn nest liggen. Met ongeveer 20 minuten per blogbijdrage zijn dat (max.) 18 stukjes die uit de steigers kunnen komen. Meer dan er in de steigers staan. Kan ik een deel van die uren lekker blijven verknoeien aan het steeds maar weer nwe zijstraatjes in de spellijn van de game ontdekken.

 Vanavond dus, de dag is voor de stad. Boodschappen moeten gedaan. Nou ja, 'moeten' is een beetje overdreven,. D'r zijn zo wat dingetjes, die ik zou willen hebben en hier in een straal van 10 km niet zijn te krijgen of niet in de door mij gewenste vorm zijn te verkrijgen. Een hoop gelul voor een dagje stadten. Is nb pas de tweede keer, ahum, dat ik deze week in Sibiu kom en dat mag nog wel een keertje minder.

 Het gaat langzaam, maar een zekere vorm van comprimatie (is dat een woord?) of compacteren (??) kun je zien gebeuren. En daar is deze keer geen fantasie voor nodig. Zonder behoefte aan dierenartsbezoek, onwillige auto's of administratief gedoe is 1x per week ruim voldoende. Tweemaal per mnd is het na te streven doel, wat ws nooit gehaald gaat worden op een enkele uitzondering na.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten