vrijdag 9 maart 2018

Mislukt?

 Nou, dat was het dan voor vandaag qua quota. Blog-quota wel te verstaan. Hard gewerkt de afgelopen dagen. En dat tussen de hondenbeslommeringen door. Lady heeft zich gisteravond mooi niet laten zien en is vanmorgen na het wandelen niet mee terug gekomen. De schrik van gisteren zit er zo in, dat zelfs het voer z'n aantrekkingskracht heeft verloren. Ik kan het haar niet kwalijk nemen, maar de tijd dringt. Zie je waar een kaduke Peugeot niet allemaal toe kan leiden.

 Ik heb de data niet paraat maar globaal zou ze iets van 6 weken drachtig kunnen zijn. Ik heb niet eens een idee of de dierenarts nog wel oren naar een castratie heeft of liever wacht tot na de zoogperiode. Dan wordt het afspuiten ipv aborteren. Als ze werkelijk al zover is, en dat is ze volgens mij, maakt het weinig verschil meer. Hoeveel pups staan me te wachten. Alles meer dan twee, en dan het liefst mannetjes, komt voor niks ter wereld. Een weinig prettige gedachte, haast bizar. Had gehoopt dat tot de vorige keer te kunnen beperken.

 Dat mensen als René en Giselle, lieve, erg sociaalbewogen mensen hun kat(ten) nooit hebben laten steriliseren en daardoor 1 à 2 maal per jaar jonkies hebben moeten 'ruimen', snapte ik in Frankrijk al niet en is na mijn eigen ervaringen alleen maar onbegrijpelijker geworden. Ok, bij Lady is het deels mijn eigen schuld. Als je daar al van kunt spreken. Maar ik ga haar niet nog jaren nesten laten produceren, waar ik dan mee in mijn maag zit. Gelukkig ben ik niet meer van de Peugeot afhankelijk, maar moeite ga het zeker kosten, voordat ze zich meer of minder gefrustreerd in de transportmand laat stoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten