donderdag 8 maart 2018

Wisseling

 Weer een andere dag dan gepland. Weer schakelen. Weer zien wat we ervan weten te maken. Gelukkig al een wasmachine opgestart voor ik met de honden in de weer ben gegaan. Mijn eigen vangnet. We kennen ons tenslotte al langer dan vandaag en zo onvoorspelbaar was het niet wat gebeurde. Had net vanaf morgen een paar dagen achter de Pc bedacht. Een paar dagen ver weggezakte kennis opdiepen zonder het risico, dat onderbrekingen je dwingen om keer op keer het wiel opnieuw uit te vinden.

 De complexiteit van vrije planning. En was er vandaag niet weer een of ander schoolfeest waarbij ik verondersteld word op te dagen? Was ik in Sibiu geweest, was het daar niet van gekomen. Het is geen ramp er te zijn. Zo gewend, of is het afgestompt (?), ben ik al. Alleen nu niet iets opstarten dat ik over een uur of wat weer moet afbreken. Dat is zo demotiverend. dat ik beter de invulling van de middag in het midden kan laten.

 Schiet alles bij elkaar niet op. Gelukkig deed het dat al niet, dus verandert er weinig, Mooi moment om me ff te strekken, de wereld de wereld te laten en me terug te trekken in mijn eigen universum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten