woensdag 14 maart 2018

Verbeteren?

 Na twee druilerig tot regenachtige dagen ziet het vandaag naar wat zon uit. Mooi moment om de RSI binnen de perken te houden. De derde keer bezig met een doorloop van hetzelfde computerspel en geloof het of niet maar het is weer anders. Behalve dat er nog steeds hoeken en gaten te ontdekken zijn, is door een andere spelaanpak ook het verloop van het spel anders. Vagelijk wel een beetje een idee hoe dat werkt, maar in z'n totaliteit gaat het me boven de pet en daar heb ik vrede mee.

 Ik moet het nodige op het digitale vlak maar het echte programmeren, wat -by the way- absoluut niet in de buurt van het maken van zoiets als Dishonored_2 komt, hoort daar niet bij èn heeft daar nooit bijgehoord. Ooit een beetje aan gesnuffeld en later wat zitten klooien met Html en vervolgens vastgelopen in Php en alles wat daarbij komt kijken. Misschien, heel misschien dat ik daar nog 'ns induik, als ik ergens een paar uur per dag extra weet te vinden.

 Afgelopen dagen, sinds vrijdag het middernachtelijk uur met regelmaat ruim overschreden. Dat ik dan vandaag pas bij negenen ipv na zessen wakker wordt mag niet verbazen. Waar je de regelmaat verliest gaat vanalles verloren. Op zich niet zo'n punt. Je pakt alleen niet (meer!) zo 1, 2, 3 terug. Hier is uitstel vrijwel altijd afscheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten