maandag 5 maart 2018

Steengoed

 Het vandaag van morgen was dus een dagje Sibiu, omdat de wat meer aparte boodschappen alweer een paar weken geleden is geweest, ondanks alle beweging in stadse richting. Mooi moment om de honden in hun eigen vet gaar te laten koken, of dat nu effect heeft of niet. Een naijl-effect voor de misgelopen voldoening door het ontbreken van ontlaaiende gevoelens. Ik ben er verder niet zo mee bezig geweest en denk dat dat voor Prada en Rosa ook geldt.

 De klus-supermarkten zijn druk bezig met het optuigen van hun tuinafdeling. Tijd dus om Mariana 'aan de lijn' te houden. Vandaag waren de 'Ooooo's' en 'Aaaa's' al niet van de lucht, terwijl het besef nog aanwezig was, dat het qua buitentemperatuur echt nog geen plant- en poottijd is. Is ook verneukeratief al die bloeiende planten en prachtige plaatjes. Eerst maar eens zien wat we door de winter hebben weten te krijgen, voordat in nwe tijdelijke pracht en praal wordt geïnvesteerd.

 Verder moest het hondenvoer aangevuld worden en wilde ik een blik gooien op de bouwmaterialen voor de muren van de toekomstige schuur. De aannemer wil Ytong blokken. Ik voel meer voor van die oversized bakstenen met een hoop gaten. Qua prijs maakt het niet zoveel uit, ben ik vandaag achter gekomen. Dus voor mij is de keuze duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten