woensdag 7 maart 2018

Verzet

 Dat van dat draaipunt had gisteren goed gezien cq aangevoeld. Alleen de richting had ik anders ingeschat. Of althans een andere kant op gehoopt. Nu lijkt het er meer op dat de bodem nog niet bereikt was en d'r nog rustig meer neerwaarts effect mogelijk is. Denk niet, dat ik daar aan ga meewerken. Zelfs als dat misschien niet slim is. Wat tenslotte ook niks meer of minder is dan een benadering.

 Lady is gisteravond niet komen opdagen, waardoor ik vandaag aan mezelf heb en niet verloren gaat aan het casteren van deze dame. Mooi moment om me op de welbekende wijze uit deze neerwaartse spiraal omhoog te trekken. Wasmachine opstarten, muziekje opzetten, afwas wegwerken en dan een paar minder vanzelfsprekende extra's en de kanteling zou zo de gewenste kant op gecompenseerd kunnen worden.

 De rest van mijn leven, tenzij het nog beperkter uitpakt dan ik met regelmaat al vrees, in een vijfsterren setting vertoeven in aangenaam klimatologische omstandigheden, zit er niet in. Dus dat moeten blijf ik tegenkomen en kan ik beter bijtijds het hoofd bieden, dan steeds weer zolang wachten tot het allemaal nog erger lijkt dan het sowieso al niet is. Dus? Precies, in de benen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten