vrijdag 2 maart 2018

Opleven

 Ineens sta je op van achter je Pc en gaat wat doen. Waar het vandaan komt, is me een raadsel. Na wat voorgeprogrammeerde veranderingen in de badkamer was de oprisping ook weer voorbij. Toch een paar uur 'nuttig' bezig geweest. Wat nog mist wordt steeds overzichtelijker. Die spiegel nog, waar je helemaal geen behoefte heb om in te kijken en nog een praktisch wegzetplekje in de douche om de zooi aan flessen van de grond af te hebben.

 Bijna twee jaar is het na de oplevering van de badkamer. Dat had ook best langer kunnen duren. Valt dus eigenlijk niet eens tegen. Of verteken ik nu het beeld in mijn eigen voordeel? Ik verheug me op het aanpakken van de losse eindjes in de slaapkamer. Geloof het of niet, het is zo.

 Het is weer zo'n moment, waarop het lijkt alsof de dooie massa aan levendigheid wint. Wie weet. Van mij mag het. Nu wel ff niet in zeven of meer sloten tegelijk willen lopen. Het ene na het andere k*tklusje aanpakken en afhandelen. Voorbereiding rond 40%, opruimen 30%, discussie 20%, feitelijke werk: 10%.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten