zaterdag 31 maart 2018

Overlevingsdrang

 Half zeven me uit bed gehesen en de honden gevoerd. Wandelen zat er niet in. Rondje tuin om mn Rosa's blaas te legen en als de sodemieter weer onder de wol. Goed drie uur later me met koffie in het leven proberen terug te halen. Niet de goede timing. De resten van de maaltijd opgeruimd. Dat lukte maar net. Na een uur weer retour onder het dekbed.

 Na weer drie uur, inmiddels bij tweeën was de alcohol niet meer aan de overhand in de bloedbaan en me over de afwas gebogen. In een tempo van niks gestaag de vuile vaat van een gezellige avond met z'n achten weggewerkt. Scheelt op zo'n moment, dat afwassen niks is, waar ik een hekel aan heb. Geldt normaal ook voor muziek, maar nu de installatie maar gelaten voor wat ie is. Drukte aan mijn kop zag ik nog niet zitten.

 Het namiddagloopje met de honden in extra uitgebreide vorm deed wonderen. Het heuvelop-wurgen verdiende geen schoonheidsprijs, maar eenmaal boven heerlijk achterover in de zon gelegen, terwijl de honden in weet ik welke richtinge(en) verdwenen waren. Terug in het dorp de afwas verder afgemaakt. Morgen pakken we de draad van het leven weer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten