donderdag 8 maart 2018

Tegenstribbelen

 Een zorgvuldig opgebouwd relatie in een paar minuten verklooien. Misschien valt het nog mee. Beter was het geweest als het tenminste resultaat had gehad. Morgen weer een poging en het zal er niet makkelijker op worden. Ik mag blij zijn, dat Lady het bij zichtbare teleurstelling heeft gehouden en niet haar tanden in mijn vlees heeft gezet.

 In de makkelijk toegankelijk achterkant van de Peugeot instappen was haar al niet bij te brengen in een paar uur. Het over-sized kattenmandje met z'n kleine deurtje is daarmee vergeleken een ware uitdaging. Had de hoop, dat het met wat sturen en duwen wel zou lukken, als het ding gewoon op de grond zou staan. Mooi niet dus. Had het haar nauwelijks kwalijk kunnen nemen, als ze een stuk agressiever had gereageerd.

 Slaapmiddelen zijn niet vrij verkrijgbaar en zo'n compleet niet meewerkende massa is misschien nog wel moeilijker hanteerbaar dan met levendige tegenwerking. Een muilkorf bezorgd om de mogelijkheid van een beet te minimaliseren en morgen iets meer duwen en trekken. Ze zal er niet coöperatiever van worden, maar het vooruitzicht van die aankomende jonkies is het ook niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten