woensdag 7 maart 2018

Subtiliteiten

 Me aardig door de dag heen geslagen, al moet ik het hebben van mijn eigen constatering. Van de extra's is het niet gekomen, maar daar zijn het extra's voor. Het lijf lijkt tot rust te komen. Altijd voorzichtig zijn met dat soort noodlot uitdagende conclusies, maar toch. Bovendien is het lijf niet alles. Er is ook nog zoiets als een bovenkamer.

 Ondanks de beweging (was/afwas) merk ik de neiging om zaken een zekere chronologie op te dringen dan wel af te dwingen. Eerst het een en dan pas het ander. Eerst Lady naar de dierenarts en dan pas weer iets met de Peugeot. Eerst de inbouwapparatuur laten controleren en aansluitend naar Boekarest voor een nwe paspoort. Soms maakt het zin, vaak slaat het nergens op.

 Het zijn oorzakelijke verbanden zonder enige vorm van logica, het tarten van noodzakelijkheden. Het baren van de baby afdwingen voor de bevruchting. Laat het een uitdaging zijn, en het vooral theoretisch houden. Waarom zou je jezelf er mee dwarszitten. Waarom? Ja, waarom? Vanwege het dwarszitten natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten