zaterdag 3 maart 2018

Prematuur

 Slechte timing. Opgedrikt en dat een uur voor de afspraak die -ruim gerekend- hier op 10 minuten vandaan is. Wachten op vertrek. Dat is de op één na vervelendste manier van wachten. Alleen het wachten op iemand anders is net nog wat vervelender. Vooral als daardoor te laat komen dreigt.

 Een middagje sociaal bezig zijn. Wat wordt het? Een rustige aanwezigheid op de achtergrond of zijn er mensen, die zich genoodzaakt voelen om mij erbij te betrekken? Geen idee met hoeveel mensen we daar vanmiddag zijn. Het is in een restaurant, dus ik veronderstel, dat het eten wordt. Gaat het Roemeens worden, dwz een lange aanloop en een plotsklaps einde of doen we het West-Europees en trekken we het natafelend de avond in? De middag zal het leren.

 Dit keer is het privé. Komende week nog een keer of twee, minstens, vanwege de vrouwentoestand op 8 maart. Dan hebben we het ook weer weer even gehad, behalve 'onze' kookdag op de laatste vrijdag van de mnd. Ik ga dat proberen vol te houden. Geeft me een boel lol in de keuken en Mariana aan tafel. Nog 43 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten