dinsdag 28 juli 2020

Staaltje

 Geridderd door mezelf! Wat een kutklus en toch in alle rust doordouwen. De kelder is nog niet leeg, maar het grootste deel is er uit. Naast het verplaatste klusmateriaal en gereedschap nog 10 van de twintig verhuisdozen leeggetrokken. Gelijk ook iets van orde hersteld. Een zooitje was het. Krijg je als je door de jaren heen al zoekende een deel van de inhoud van de dozen eruit trekt, terugduwt en halverwege moet beseffen, dat dat ws niet helemaal gaat lukken.

 We weten weer ff wat er waar staat. Natuurlijk moest een deel weer elders een plekje vinden. De stoelendans is zeker nog niet voorbij. Een tiental dozen hebben in het gastenhuis onderdak gevonden. Een plek die ook nodig leeggeruimd moet worden. Maar alles op z'n tijd. Het zal nog wel ff schuiven zijn voordat alles een plek heeft gevonden.

 Dit was dus zo'n dag die je gewoon met regelmaat moet hebben. Even de schouders eronder en een nwe afslag vrijmaken om in op te trekken en als het ff kan niet vastlopen. Het geheel ontruimen gaat nog zeker een dag kosten. Niet vanwege de nog te verplaatsen hoeveelheid. Die valt enorm mee. Waar het hapert, is de plek waar het allemaal naar toe zou moeten resp. kunnen. Maar dat is voor morgen of  één van de volgende dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten