dinsdag 21 juli 2020

Expansie

 Het hele weekeinde al zitten heuen op ETS2 en kon het gisteren ook niet laten. Het is niet zo erg als in de beginweken maar ieder vrij moment ben ik achter het stuur van de Volvo gekropen. Na de aankoop van de laatste (???) drie garages moest het rollend materieel met garage-specifieke kleurstelling geregeld worden. Maar al dat is/was peanuts vergeleken bij het vinden van 15 nwe chauffeurs, waarvan de kop me aanstaat.

 Het aanbod wisselt per in-speldag en hoewel je in theorie gewoon een paar keer op de rustknop kunt drukken om de dagen voorbij te laten gaan, draai ik netjes mijn werk- en rusturen en kijk dan naar het aanbod van truckers om te zien of er wat bij zit wat me bevalt. Dat circus moet je dus tweemaal doorlopen. Eénmaal voor het maken van een selectie en een tweede maal om de uitverkorenen in een van de nwe garages aan de slag te laten gaan.

 Ik zit inmiddels in de laatste fase maar geen van de laatste drie garages kent al een volledige bezetting. Dat gaat nog een paar ritten duren. Waar je niet al mee bezig kunt zijn. En dan maar klagen over gebrek aan tijd ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten