woensdag 15 juli 2020

Evenwichtig?

 Minder wortels, meer hout. Weet niet wat dat als eindbalans geeft, maar het heeft me weer een lange dag gekost. Net als niet alle wortels verwerkt zijn, ligt er ook nog een deel van het hout te wachten om gespleten te worden. Maaaaar .... ik kan inmiddels wel onbelemmerd van het ene uiteinde van de binnenplaats naar het andere kijken. Overzicht. Genieten van het resultaat van Mariana's inspanningen om er een bloemen- en mn rozenparadijs van te maken.

 Ook die binnenplaats is nog niet wat het zou moeten zijn, maar is verder in orde dan mijn tuin. Het leegruimen van de postzegel tussen huis en schuur is na een aanvankelijk goede start weer ingekakt. Het is tenslotte iedere keer weer kiezen. Vier handen om het werk te doen en 24 uur per dag bij 6 dagen per week. Niet dat we zoveel verder zouden zijn als Mariana de zondag zou 'ontheiligen'.

 Met het vooruitzicht van een hoop regen, moet nu weer iets in de tuin. Maar ik moet ook naar Sibiu. En zo blijft alles elkaar verdringen en op elkaar ingrijpen. Voordat we zover zijn, dat een gedane klus niet automatisch doorrolt naar meerdere andere, wachtende klussen, gaat nog wel ff duren. Vooral niet vergeten om ff te genieten van het gerealiseerde resultaat voordat je weer doorstoomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten