woensdag 29 juli 2020

Pauzeknop

 Nog maar een koffie en dan met de hogedrukspuit aan de gang. Ik had me, zoals beloofd, nog niks voorgenomen, maar d'r zijn bevredigendere bezigheden denkbaar dan koeienstront van je huis spuiten. De spontane kant van het leven. Niet mijn favoriete. Het gaat gelukkig geen uren kosten. Dat mag ik hopen tenminste.

 De wereld zou als ETS2 moeten zijn. Als je er ff genoeg van hebt, log je uit, wordt de stand van zaken opgeslagen en de wereld, die je verlaat, op halt gezet. Er gebeurd niks meer totdat je terugkeert, inlogt en weer aan de slag gaat. Aangezien iedereen in een strikt persoonlijke belevingssfeer zijn leven leidt, zou dat best moeten kunnen. Je zelf uitschakelen en van de bühne verdwijnen. Gewoon niet aanwezig zijn èn wat belangrijker is het leven op de pauzeknop.

 Dat laatste wordt wat moeilijker. Niet zozeer van mij naar derden toe als wel van derden naar mij toe. Met al die miljarden zielen die zich dan kunnen uitschakelen en het leven tijdelijk stoppen, schiet dat in z'n totaliteit natuurlijk geen mm op.

 Nee, slecht idee. We maken er iets exclusiefs van, iets extreem exclusiefs van, iets wat alleen voor mij gaat gelden. Dan is het een stuk werkbaarder. Ja, ik ga het voorstel indienen. Iedereen heeft tegenwoordig tenslotte recht op exclusieve persoonlijke aandacht en moet in iedere scheet gehoord en tegemoet gekomen worden. Gewoon MLM, dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten