donderdag 16 juli 2020

Intermezzo

 Wat me gisteren minder lukte met de wortels is wel met het hout gelukt. Desondanks beide nog niet volledig uit de weg geruimd. Mijn lijf begint er genoeg van te krijgen mn van het hout. Lang geleden dat ik zo vaak op een dag op de hurken ben gegaan. Het zit qua spieren allemaal wat strakker. In de benen dan, geen sixpack.

 Tijd voor een kleine afwisseling. De machine gisteren al terug in de schuur gezet. Straks een lap plastic over het gespleten hout dat nog niet allemaal in de schuur ligt en dan er ff tussenuit. Een uitslag ophalen en wat noodzakelijkheden inslaan. FF stadse luchten snuiven. Wat meer zon was leuker geweest. Mens heeft het helaas of gelukkig niet altijd voor het kiezen.

 Bedacht me gisteren, dat ik vrijdagmiddag voor het laatst de binnenplaats en achterliggende weilanden heb verlaten. Nog ff en we gaan eenmaal per jaar naar Sibiu, doffen ons helemaal op met jurk, pak, hoed en pet en komen 's anderdaags terug met een kater en de benodigheden voor de navolgende 12 mndn. Dan nog met paard en wagen en we zijn waar we nooit meer kunnen aankomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten