zondag 12 juli 2020

Europavrees

 Dit rit naar Bergen was niet zo'n ramp als het de eerste keer was. Scheelt toch als je weet wat je te wachten staat. Toch zou ik het in het echt niet meer hoeven. Het zou geen ontspannen verblijf achter het stuur worden en onderwijl genieten van het prachtige landschap. Gelukkig heb ik nooit een hang in Scandinavische richting gehad. Eenzelfde gebrek aan interesse als in Groot-Brittannië. Weet niet, trekt gewoon niet. Bij Londen denk ik alleen aan mist en dronken Britten. Bij de rest van het land wil niet eens een soort van een beeld ontstaan, als ik de streek- of stadsnamen in de mond neem. Niet vreemd, dat ik in ETS2 tot op heden dat eiland links heb laten liggen. Voel ook nu geen dwingende behoefte om die oversteek te maken. En dan komt daar het links rijden nog bij, al went dat snel heb ik in de Seychellen gemerkt.

 Ik zit nu op 78,87% van het digitale wegennet. Volgens mij al een aardige prestatie. Wil ik over de 90 zal ik toch aan Engeland & Co moet geloven. Ik kan op het vaste land nog wel ff door met onbereden wegdelen sprokkelen, maar verder dan een procent of 85 zal dat niet gaan. Grof geschat. Enige troost is dat met iedere uitbreiding het aandeel GB kleiner wordt. Maar ook daar is een grens tenzij ze het 'Euro' uit de naam van het spel slopen. Na het Iberische schiereiland liggen er nog wat Balkanlanden en Griekenland braak, maar dan heb je het gehad. Ja, Ijsland nog maar dat is niet eens genoeg voor een holle kies. Telt Groenland trouwens mee met Europa. Ik zou het zo direct niet weten.

 Ach, hemeltje lief, Europa is groter dan voor mij vanzelfsprekend is. Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Moldavië, Oekraïne, Rusland, Wit-Rusland al die corrupte toestanden horen er officieel ook nog bij. Die jongens van SCS zijn nog wel ff bezig en tegen die tijd dat ze al die boevenstaten ook in kaart hebben gebracht, zit ik ook zonder GB over de 90%, schat ik in. Voorlopig laat ik de kanaaloversteek mooi zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten