vrijdag 10 juli 2020

Schuiven

 Oeps, veel te zware kost op nuchtere maag. Kan het beter bij het weer houden. Prachtige dag. Geen afspraken anders dan een verborgen agenda van mezelf. Het gaat iets worden tussen verklooien en optimaal gebruik maken van de tijd. Beginnen met het plunderen van de tuin voor de lunch en dan het een van het ander laten komen.

 De eerste kale plekken vallen open in de tuin. Daar zou ik iets mee moeten. Vrg is wat? Vorig jaar wat geprobeerd, maar dat was geen succes. Ws te weinig bewatert. Dat gaat tenslotte niet meer vanzelf in deze tijd van het jaar. Belangrijker is, dat ik me de tijd er niet voor neem en in feite ook niet heb, om dag in, dag uit met de tuin bezig te zijn. Zover is het gewoon nog niet, als het er ooit al van gaat komen.

 Misschien ietsje meer bezig zijn met het vormgeven cq inrichten van de tuin dan de beplanting en het daaraan voorafgaande nog steeds noodzakelijke ruimen van sloophout? Maar dan wel als extraatje en niet als achterdeurtje om uiteindelijk nog de hele dag met de tuin bezig te zijn. Er zijn vele wachtenden vòòrdat de tuin op zo'n manier aan de beurt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten