woensdag 22 juli 2020

Bijsturen

 Tijd voor een shot discipline in het systeem. ETS2 is niet alles, om niet te zeggen, dat het in feite niets is. Met een spelletje schiet ik niks op qua wat hier IRL allemaal moet gebeuren. Leuk al die chauffeurs maar die plukken mijn bonen niet en lopen ook niet naar 24 voor de was. Het mag duidelijk zijn, dat ik weer ff geen zin heb in al die bijkomende ongein, die je jezelf  opgelegt, zelfs als het onder het mom van een hobby is.

 Knap gecamoufleerd of slim  van de mogelijkheden gebruik maken. Weet niet welke van de twee het best bij de situatie past. Maar het is oude wijn in nwe zakken. Ik laat alweer een tijdje touwtjes uit mijn handen glippen, ontloop zaken waar mogelijk, hou mezelf voor de gek, etc. Best vermoeiend zo'n constatering. Gaat ook weer energie kosten om de boel lekker lopende te krijgen. Van de rails is het niet, maar daar is het ook mee gezegd.

 Het is zoveel makkelijker, kost zoveel minder moeite en is in feite ook zo vele malen prettiger als de boel gewoon soepeltjes verloopt en het tempo niet vergeet. Dus waarom de boel laten versloffen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten