woensdag 22 juli 2020

Expantioneel

 ETS2 komt me zo goed als de neus uit. Wel mooi voor elkaar gekregen wat ik van plan was. Die combi lijkt me een goed teken zo aan de vooravond van morgen. Weet niet of dat direct grootse veranderingen tot gevolg zal hebben. Het getrucker gaat in elk geval terug in z'n hok. Netjes 'Af'. Zo af en toe een ritje, de wagens een beetje opdirken, de laatste 25 rijders zwaarder materieel als ze daar qua garagecollectief aan toe zijn en dan hebben we het wel zo'n beetje gehad. Dan rest enkel het miljard op de bank als volgende mijlpaal.

 Ik zal niet 'nooit' zeggen, maar voor het moment zou ik niet weten op welke manier ik het aan mezelf zou weten te verkopen om het aantal garages verder uit te breiden. Water links, ik bedoel west, en water oost. Een uitgekiende aanwezigheid in het hart van wat voor mij Europa is. Vanuit dat netwerk is straks Spanje en Portugal goed bereikbaar, zelfs de Oekraïne en Wit-Rusland geen probleem.

 Doen we een cliffhanger? Mocht Turkije ooit op de kaart erbij komen en het dus geen Eurotrucker meer zal zijn, dan behoren de lijnen Brasov-Constanta-Ankara en Limoges-Bordeaux-Bilbao-Valladolid tot de mogelijkheid. Ik ga het niet uitleggen ook. Waar een mens zich mee bezig kan houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten