vrijdag 30 september 2016

Pegels

 Lang getobt en eindelijk doorgehakt. Mensen, waar ik of recentelijk of al jarenlang een goed contact mee onderhoud, moeten teleurstellen, maar eindelijk iets van "Dat is het!". Geld, je zult me niet horen zeggen, dat je het beter niet kunt hebben. Maar er zijn makkelijkere en mn duidelijkere tijden geweest qua mogelijkheden, wat je er het beste mee kunt/moet doen.

 Het goede, betere gevoel maakt niet, dat ik direct vrolijk door het leven huppel, maar wel iets lichter loop. De heisa vanochtend over de 'Deutsche' was het laatste duwtje, dat de afgelopen weken maar niet wilde komen. Niks zo vervelend als niet weten, waar je heen wilt. Als alle richtingen even goed zijn, kun je nog een munt opwerpen. Als ze even slecht zijn, probeer je toch vooral het betere alternatief te vinden. Hoe klein het verschil ook mag zijn.

 Een weg inslaan en aldoor maar denken, dat je misschien beter de andere had kunnen nemen, is niet goed voor het vertrouwen in jezelf en de wereld. Maar gepiept dus. Zo ongeveer de laatste ingrijpende beslissing voor het moment. Tijd voor feest. Helaas een erg onwillige kop. Teveel nagedacht??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten