dinsdag 20 september 2016

Tijdspassering

 Het vorige stukje eindigt niet lekker. Twee uur rijden voor de boeg maakt een ochtend krapjes en knijpt de inspiratie af. Morgenvroeg eens zien of het beter kan. Na de dag van vandaag zat het er niet in. Ruim zeven uur bezig geweest waarvan dik vier uur onderweg en de rest wachtend op een kwartiertje controle na ... Onvermijdelijke dagen maar daarom niet minder vervelend. Gelukkig maar twee keer per jaar en het kan best een uur of twee vlotter. Uren, die ik dan naar eigen inzicht kan verspillen. Zelfde resultaat met een stuk minder verloren gevoel.

 Maar .... ook vandaag weer iets zinnigs gedaan. Staat los van het huis en eigenlijk ook van mijn leven, al kun je over het laatste discussiëren. Na de regelarijen op maandag, de inwendige electronica vandaag, is morgen het opstarten van het klussen aan de beurt. Het échte werk kortom.

 Hout scoren en het boekenrek in elkaar zetten. Het idee is vanochtend tot een definitief einde gedacht. Multitaksen kan dan wel niet, maar ik ben er niet minder om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig. De steunen waren het twijfelpunt en zijn dat dus nu niet meer. Idee compleet. Tijd voor actie. Beweging. Ruimte, Stimulans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten