zaterdag 17 september 2016

Katerig

 Terugweg. Met een houten kop op weg naar Cluj Napoca. Met de taxi naar Eindhoven bij gebrek aan een fatsoenlijke treinverbinding dank het weekeinde. Vlotte rit. Iets van 212 euro op de teller maar vooraf -door Peter- 150 euro afgesproken. Snap niet waarom de meter dan alsnog loopt. Maar soit. Van tè krap ineens ruim op tijd. Koffie en ander niet-alcoholhoudend vocht ter leniging van de alcoholische uitdroging.

 Behalve het zakken van de alcoholspiegel gaat ook de verwerking van de reden voor de trouwerij tijd kosten. Zij nuchter maar ook verdwaasd en hij aangeslagen wisselend tussen onbegrip en het terdege besef wat hem staat te wachten. Afvallen is geen goed teken. Wat dat betreft kan ik blij zijn met het feit, dat ik me erger aan mijn extra kilo's.

 Ga ik hem bij een volgend bezoek aan Nederland nog zien en spreken? Ze hadden het over procesvertraging, tijd kopen. Of zal de begrafenis de reden voor het volgende bezoek zijn? Ga ik het überhaupt wel meemaken. Nee, ik word hier niet vrolijk van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten