maandag 19 september 2016

Daadslap

 Iedere dag iets ... In dat kader is deze dag nuttig besteed cq niet verloren gegaan. Weing interessants gedaan, maar in de benen geweest, lijstje(s) korter gemaakt en vooruitgelopen op wat de komende dagen gedaan gaat worden. Laat ik het woord 'moeten' mooi ff links liggen.

 Een verregende ochtend niet de kans geboden om voor domper te spelen. Da's op zich al een aardige prestatie zo net terug in de alledaagse sleur. Nog leuker zou het zijn, als er ergens iets van tevredenheid of voldoening voelbaar zou zijn. Helaas is daar geen spoor van te bekennen. Misschien ook teveel gevraagd voor het moment.

 Doen, bezig zijn, niet stil vallen en zeker niet blokkeren. Voor deze week lijkt me dat meer dan genoeg naast het in banen proberen te leiden van de drukte in mijn hoofd. Afleiding en dat op nuttig besteedde wijze. Een beetje freewheelend regelen wat geregeld moet worden. Sibiu, Targu Mures, opnieuw Sibiu en dan vanaf donderdag hopelijk klussend aan de slag met de inrichting. Een tempo van niks. Maar dat is onthaasten, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten