zondag 18 september 2016

Herschikken

Terug op het honk. De beestenbende op beide huisnummers blij. Bijgebouw aardig opgeschoten. Voor de rest de steeds weer terugkerende ergernissen mbt gebruik van mijn gereedschappen, deze niet terug zetten waar ze vandaan zijn gehaald, vuil en vervolgens niet schoonmaken, buiten laten liggen en helaas ook met regelmaat vernielen. Ook leuk is het gebruik van materialen die niet voor hen bedoeld zijn. Slordige werkers. Bouwvakkers eigen. Werken zelden of nooit met eigen gereedschap en logisch niet met eigen materialen. Ergerlijk om daar voor de zoveelste keer op terug te moeten komen.

 Maar soit, de blijschap van de beesten compenseert de ergernissen royaal. Sissi weet inmiddels op het aanrecht te springen en heeft de afgelopen week gebruikt om het nieuwe terrein over de gehele lengte te ontdekken incl. het kookeiland, een sprongetje van niets. De wasbakken vol pootafdrukken, de glasplaten van de kookpitten idem, de nieuwe koffiemachine compleet besnuffelt en in de minder gebruikte hoeken een volledig vertrapte stoflaag, maar zo op het eerste gezicht niks gebroken.

 De handdoekenkoffer als eerste geleegd en de rest in een hoek geschoven. De vuile was duwt me nog eens extra met de neus op het feit, dat het tijd wordt om de wasmachine op z'n plek en aangesloten te krijgen. Het doorsnijden van de laatste navelstreng, wat mij betreft, met 24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten