vrijdag 2 september 2016

Ideaalplaatje

 Een weekje om verder te werken aan iets van een functionerende dagroutine en dan gaat het er weer voor een week tussenuit. Heerlijk en onhandig. Je zou je hele leefplek, eigenlijk het dorp dus, mee moeten kunnen nemen, als je ergens anders naar toe gaat. Gewoon doorgaan met je leven en de extra's er tijdelijk aan toevoegen. Niet dat ik het hier niet al druk genoeg heb. Zelfs al doe ik voor mijn gevoel geen reet, maar toch.

 Het was net de bedoeling om te onthaasten. Waar je/ik niet bij stilstaat, is, dat je dan niet alleen de dingen zonder stress doet, maar ook langzamer, met meer aandacht dus en dat is prettig, maar dus niet alles kunt doen, wat je vooraf deed. Tenminste niet in dezelfde tijd, maar dus misschien ook wel helemaal niet en je dus kiezen moet cq wegstrepen. Of natuurlijk de ketel op druk brengen en het tempo opvoeren. Ik denk niet, dat ik daarin terug ga vallen.

 Voorlopig schaven en passen. Ik heb nog steeds het gevoel, dat alles wat ik wil, in het nieuwe leven met gemak zou moeten kunnen, als ik er maar de juiste draai aan weet te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten