maandag 19 september 2016

Herschikken_2

 Terug dus. De eerste nacht weer in het bed dat nog niet het gewenste eigens heeft, in een huis dat smacht naar de definitieve vormgeving binnenshuis, op een plek, die ik nog steeds moet delen met werklui. Terug dus van weg geweest. Terug in de warboel waaruit ik vertrokken ben met een koffer vol extra spul en een gegroeide berg gemengde gevoelens.

 Zou ik gewild hebben, dat bij terugkomst de inrichting afgehandeld was geweest? Stiekem best wel een beetje. Als het tenminste naar mijn/onze smaak en ideeën was gebeurd met een zorgvuldigheid, die minimaal het niveau van de mijne haalt. Een kaboutertjes-gedachte. Een rokende kaboutertjes-gedachte.

 Het gaat ook zo wel goed komen in de komende weken. Behalve wat ergernissen rondom de bouwvakkers is er weinig afleiding meer in de vorm van zaken, waar ik mijn dagen aan kan verspillen. De tuin. Maar die reken ik gemakshalve ff bij de afwerking van het huis en de directe omgeving. De temperaturen zullen overdag langzaam op werkbare hoogte komen en dan is af en toe een beetje in de grond wroeten geen verkeerde bezigheid. Als tussendoortje.

 Na, voor mijn gevoel sinds eind april, van hot naar haar gerend te zijn, is het reisseizoen met ingang van heden afgesloten. De aandacht kan in z'n geheel en alle rust aan de afwerking van de inrichting worden besteed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten