woensdag 28 september 2016

Onvertrouwd

 Iets met geen oude bomen verplanten of zo. De juiste formulering wil niet in mijn geest verschijnen, maar het feit is duidelijk. De tuinkamer is ff "No go"-area. Niet alleen qua toilet voor wat hier allemaal rondloopt, maar ook voor Katrien qua slaapplaats. Sammy vind het allang best dat hij 's avonds niet nog eens van de ene naar de andere plek moet verkassen. Katrien had echter, sinds ze de entreetrappen naar beneden is gekukeld, enkel nog de tuinkamer in gebruik. Die is nu gesloten en een deel van de avond heeft ze voor de gesloten luiken staan wachten. Arm beest. Al gedesoriënteerd dank de evenwichtstoestanden en nu ook nog van haar slaapplaats beroofd.

 Zo ff een andere plek aanwijzen is niet de manier, waarop zoiets gaat. Ze wilde nog wel meelopen naar een alternatieve plek, maar keerde vervolgens weer terug naar de gesloten deur. De schuur wilde ze niet. Aanstaande waskelder was het niet. Toen maar het gastenhuis geprobeerd. Daar het tapijt gedeeltelijk uitgerold wat tot voor een dag in de tuinkamer lag. Iets eigens dus. Maar niet voldoende om spontaan over de drempel te stappen.

 Na een tweetal op vrijwilligheid gebaseerde pogingen de 45 kilo opgetild en op het tapijt gezet. Gelukkig klikte het direct en ging Katrien (moeizaam) liggen. Nu hopen, dat ze de nacht zoals de dag doorbrengt: slapend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten