woensdag 8 april 2020

Warboel

 Prachtige dag weer. Weer, wederom, opnieuw, etc maar vervelen gaat dit toch niet. Honden redelijk rustig. Vuurtje koud. Muizen nog steeds niet dood. En steeds meer uien vertonen hun pijpjes boven de grond. Vannacht mijn eerste vlam weer in mijn dromen. Wat zou dat toch betekenen? En het douchen, deze keer in een kerk. Iets met hagelslag en een gele korrel, die ik ertussenuit moet zien te pikken. En G. dus, na een jaar of vijftig toch vreemd, dat zoiets soms terugkeert. Snap nou ook waarom mensen pas vele jaren later ergens last van kunnen krijgen. Niet dat ik last van haar verschijning heb. Integendeel zou ik willen zeggen. Wat weer de verkeerde indruk zou wekken. Het blijft me wel verbazen.

 Rommeltje. Chaos. Orde op zaken stellen. Geëmmer met de hosting provider. Gedoe met de email, voor de zoveelste keer, en telefonisch voortdurend bezet. Dat maakt contact een beetje moeilijk om niet te zeggen onmogelijk.

 Zou ik de afwas nog een dag uit kunnen stellen? Het is knap krap op het aanrecht. De fundamentele levensvrgn ... To spit or to sop, that's de vrg. Misschien wel aardig om een pas op de plaats te maken. Mijn rug wordt al enthousiast bij het idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten