vrijdag 17 april 2020

Nepzooi

 Welke nieuwe, positieve inbreng zal ik in deze barre tijd de wereld als ondersteuning toegooien? Een dagelijkse registratie van de groeivorderingen van de uien, spinazie, tuinbonen, wortels en wat verder allemaal nog boven de grond moet komen. Mensen raken onder de indruk van getallen, vooral als er een zekere continuïteit in zit, die weinig goeds belooft. Dus we gaan het niet hebben over dat je de plantjes bijna voor je ogen ziet groeien. Nee, we gaan het hebben over dat iedere mm moeite kost en je die moeite aan het plantje kunt afzien en ondersteuning daarom onvermijdelijk is.

 Dat het verder met de sluipmoordenaar 'Droogte' te maken zal hebben. En natuurlijk gaan we het hebben over wat de consequenties van deze constatering (mogelijk) zouden kunnen zijn voor ieder denkbaar en ook niettoepasselijk vlak t/m de culturele sector toe. Ik voorspel een dip in de musicalprodukties als de spinazie zo zonder hulp door deze donker periode moet zien heen te komen. En vergeet de wortels niet! Onderschat niet het lange termijn effect van een ietwat mindere wortelgroeit op de creatieve innovatie drive van Philips' reseach & development afdeling.

 Gisteren al met Timmerfrans aan de telefoon gehangen, die mijn verhaal met begrip aanhoorde en zich bereid verklaarde om de EU in al z'n organen te overtuigen van de noodzaak tot steun en gezamelijke aanpak van mijn mogelijke tuinproblemen. Hij voorzag geen problemen vanwege de centrale gezagstrouwheid, die hij tegenwoordig naar tevredenheid overal in Europa met sprongen zag toenemen. Ff een bankaccountje openen en vervolgens achteroverleunen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten