vrijdag 17 april 2020

Beperkt

 Altijd al geweten, dat Sibiu mijn leven hier een stuk aangenamer wist te maken, maar sodeju wat is het magertjes, als je het met de supermarkt(jes) in Agnita moet stellen. Zoals verwacht geen Guinness en geen selderiestronken maar bijv. ook geen slagroom. Nieteens een UHT versie. Alleen iets wat erop moet lijken op basis van palmolie en een hoop E-nummers. Ik geef Coves straks nog een kans en dan volgende week gewoon naar Sibiu. Bindt wel een sjaal voor mijn neus als de officiële maar nauwelijks beter werkende mondkapjes nog niet zijn aangekomen.

 En dan de stomme fouten overal. Niet alleen de neuzen die boven de toch al dubieuze mondkapjes steken maar vandaag werd ook het handvatgedeelte van de winkelwagentjes ontsmet. Steeds met dezelfde doek, soit, maar pas nadat de winkelende klant zijn wagentje heeft gepakt, er een tijd mee buiten heeft staan wachten en vervolgens er mee naar binnen rijdt ... Lekker ineffectief.

 Weer nauwelijks keuze qua verse groente, nog steeds maar beperkt pasta, rijst en bloem, geen vers gebakken brood(jes), weinig keuze in water, nog minder qua frisdrank. Een jaar zo en ik drink, geloof ik, ook sterke drank 's ochtends bij de koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten