zaterdag 4 april 2020

Tuinsores

 Zaaien. Spitten. Geen vreemde bezigheden in deze tijd van het jaar en toch is het niet vergelijkbaar met voorafgaande jaren. Het is stil, misschien stiller dan anders, maar dat hoeft niet eens zo te zijn om wel het idee te hebben. D'r lopen opvallend veel en zeker meer mensen dan normaal door de velden van waar ze vandaan komen naar waar ze heen willen.

 De enige vrg die me soms bezig houdt is of er straks, begin/half mei planten gekocht kunnen worden voor in de tuin.  Behalve dat mijn pepers nooit opgekomen zijn, blijven ook de tomatenplanten achter bij de groei, die je zou willen zien. Als ik het van die sprieten moet hebben, wordt het verzorgen een soort IC. Zeker als het ook onmogelijk blijkt om de kas met de gewenste plasticfolie af te sluiten. En dat in een tuin die misschien wel z'n hobby-status gaat ontstijgen de komende jaren.

 Met dat in het achterhoofd maar snel stevig door spitten. Met 8 perceeltjes komen we d'r niet. En van die acht zijn er drie nog in diverse stadia van uitvoering. Gelukkig weinig afleiding. Morgen verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten