maandag 13 april 2020

Aanloop

 Aangezien der rug zich wonderbaarlijk gedeisd houdt straks weer de tuin in. Rondje getallen gehad. Het economische verhaal laat ik maar even zitten. Morgen voor het eerst sinds 8 dagen de deur uit. Boodschappen doen. Het wordt meer en meer een feestelijk uitje. Met het oog op de Pasen zal er aan het eind van de week nog wel een tripje volgen. Twee maal (!!) d'r uit in één week tijd. Ik weet niet of ik dat wel aankan. Zal straks telefonisch contact opnemen met mijn coronacoach. Gelukkig zijn er altijd weer mensen die overal een antwoord op weten en nog zo begrijpelijk ook. Je kunt het meeste zo zelf verzinnen.

 Op naar een week met kleur. Paars, rood, blauw, groen en geel. De eierkleuren van vorig jaar en ze zullen dit jaar niet anders zijn. Je schijnt het werk op witte donderdag te moeten doen. Vrg me niet waarom. Qua eieren voorzie ik geen problemen. De rest zal een beetje magertjes over de bühne gaan bij gebrek aan een inkooprondje in Sibiu. Zelfs nog niks gehoord over het te slachten lam. Daar ging ik wel een beetje van uit. Heb me nl al een recept uitgezocht.

 Maar de Roemeense 'op het laatste moment'-mentaliteit geeft me nog zeeën van tijd. Van het eerste vleesgerecht na acht weken op een houtje bijten (=vegetarisch tenslotte) wil ik wel graag iets bijzonders maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten