zaterdag 11 april 2020

Produktie!

 Alles gehad? Aarde, gespit - check! Vuur, fikkie - check! Water, gesproeid - check! Lucht, mens moet ademen - check! Morgenochtend zien welke mening de rug toegedaan is. Geen stress niks, hooguit wat EU-gerommel in mijn hoofd. En als je dan buiten komt en ziet dat de wortels ontkiemen, kunnen de eurobonds me voor het moment gestolen worden.

 Nog twee percelen te gaan, waarvan eentje vorig jaar al bewerkt is geweest en niet rampzalig uitziet. Wat van de ander helaas niet gezegd kan worden. Die laatste is er vorig jaar ook op het laatste moment bij ingeschoten. Een paar keer van metershoog onkruid ontdaan, maar verder niet bewerkt. Dan gaan we het stukje niet nog een jaar aan doen. Kortom, dat gaat lukken.

 Vandaag tussen de bedrijven door ook een plek gevonden die hopelijk het plastic voor de kas kan leveren. Zo wordt meer en meer de noodzaak om naar Sibiu te rijden afgebouwd. Overblijft het element 'onder de mensen zijn', maar dat zit er op het ogenblik niet in, tenzij je in Boekarest woont, waar schijnbaar massaal groente- en fruitmarkten, de zg, agroalimentare's bezocht blijken te worden. Dan kun je de 1,5 mtr wel schudden. Hoe moet dat nou met de regelgeving en de controle daarop? Ik dacht, dat de markten waren gesloten. Is tenminste in Agnita zo. Stimuleert het thuisblijven niet echt dit soort beelden/berichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten