maandag 6 april 2020

Oudje

 Bij de Penny was het vanochtend ff slikken. Wachtrij. Eén naar buiten, één naar binnen. Een hoop mensen met mondkapjes. Van die flodderservetjes met veters voor achter het oor. Beter iets dan niets, maar dan wel weer meestal zonder de neus te bedekken. Ach ja.

 Netjes in de rij aangesloten. Ff goed in de gaten gehouden wie voor me was. Roemenen en voorkruipen ... het zit volgens mij in de genen. Maar na drie keer geweigerd te hebben om van het aanbod voor te gaan gebruik te maken, viel eindelijk het dubbeltje. Het was iets van half twaalf en dus zaten we in de winkeltijd (11-13) voor de 65-plussers. Tja, dat ik daar nog (net) niet bij zit, is me blijkbaar niet aan te zien. Dus bij de vierde keer maar van de gelegenheid gebruik gemaakt.

 Eenmaal binnen loop je vast op de groenteafdeling. Waarom die aan het begin zit, is me altijd al ontgaan maar nu helemaal. Opstopping links, opstopping rechts, 1,5 mtr vergeet het maar etc. Ooit kon ik een 50-tal mtrs onder water zwemmen zonder adem te moeten halen. Voor de boodschappen van vandaag zat dat er niet in. Sibiu is van de baan, dus ik moest alternatieven zoeken. Niet voor alles gelukt, maar een aardig end gekomen. Over een dag of zes zien we weer verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten