vrijdag 24 april 2020

Start-up

 Was dat nou een marathon of een deel van de afwas? Opweg maar we zijn er nog niet. Dit gaat nog wel een paar dagen kosten. De kip gaat straks (ex botten) naar de honden. Met de bouillon moet ik nog zien. In elk geval lopen me de rillingen niet meer over de rug als ik aan eten denk. Pas wel mooi weer in een jeans die ik een paar weken geleden niet fatsoenlijk dicht kreeg. Alle nadelen hebben zo hun voordelen.

 De actualiteit -in feite puur en alleen politiek- laat ik nog ff zitten. Mijn gebrek aan vrolijkheid staat nog geen confrontaties toe. Ik kan me beter met de spinazie bezighouden dan met hypocriete over het paard getilde ego's. Is eigenlijk altijd wel zo, maar nu zeker. Het weer is te mooi om mezelf tot binnenshuis te verbannen.

 Vandaag afhandelen en blik vooruit naar morgen met alle denkbare slagen om de arm zal het ws weer iets beter gaan. Niet alleen ik kan niet wachten. Voor de tuin geldt hetzelfde. Het onkruid is bezig met een sluipende bezetting. Ingrijpen kan niet meer al te lang op zich laten wachten. Het lijkt me bovendien een bezigheid waarmee ik me een tijdje van mezelf en wereld kan verlossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten