donderdag 23 april 2020

Ingetrapt

 Misgepoest. Ik lijkt het RIVM wel. Het weet niet van ophouden. Temperatuurtendens stijgende. Afvlakking nog niet zicht. Hoewel ... er valt geen ruk over te zeggen. Het ging gisteren voor het gevoel de goede kant op tot vannacht het feest weer los barstte. Het krijgt de schijn van een 24-uurs cyclus. Net weer een stel T-shirts en een badlaken te drogen gehangen. Had andere plannen deze week. Schiet weer lekker niet op op deze manier.

 Het is nu niet het moment om als aangeschoten wild vrijwillig ziekenhuisburelen te betreden met de kans op een laatste duwtje over de rand. Bovendien heb je daar tegenwoordig papieren voor nodig om überhaupt die weg te maken. En nog wat van die onpraktische toestanden. Voorlopig maar besloten om uit de ongewenste overdaad van de laatste partij antibiotica te putten en te hopen de boel dit keer wel definitief de nek om te draaien of anders tenminste over deze periode van belemmeringen en beperkingen heen te tillen. Eerste indruk is niet om warm van te worden, al zou kouder in dit geval beter passen.

 Na 15 mei hoeven we ons niet meer te kunnen verantwoorden voor ons gaan en staan. Daarvoor worden we veroordeeld tot het dragen van mondkapjes in drukke en/of afgesloten publieke ruimtes. Ik neem aan dat daar alles mee bedoeld wordt van markt t/m supermarkt. En dat misschien wel de komende twee jaar ... hoeveel mondkapjes zijn dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten