zondag 26 april 2020

Aanpak

 Een beetje in de grond zitten wroeten, een goeie slinger aan de afwas gegeven en straks naar Västeras om het motorjacht af te leveren. Een dag alsof het hele virusverhaal niet bestaat. Moet je wel ff de media overslaan en omdat dat niet geheel vanzelfsprekend is, kun je beter zorgen dat het hele gedoe je aan je reet kan roesten. De hele kern van het verhaal is, dat je er ws een keer tegenaan loopt en dan bij God niet weet hoe het zal aflopen. Ik had het er afgelopen week niet bij kunnen hebben.

 De komende drie/vier dagen mooi èn droog weer. Tijd om de tuin in zoverre ie klaar is te vullen. De tomaten en de pepers blijven vooralsnog een groot vrgtkn. Als ik het met de kneusjes moet doen, die ik hier heb opgekweekt, dan wordt het spannend en peperloos. Geen idee of de markt en mn het plantendeel deze of volgende week open is. En zo ja, hoe ze dat gaan regelen. Het zijn van die marktmomenten, waarop je zelfs in Agnita kunt crowdsurfen. Wel de folie voor de geïmproviseerde kas hebben, maar niks om 'm mee te vullen zou zuur zijn.

 Nog een à twee weken waarin de tuin de boventoon voert om daarna naar de zijnlijn te verdwijnen. Dan moet ik weer schakelen. Zou prettig zijn als ik tegen die tijd beter in mijn vel zit. Geen idee wat ik de voorkeur zou geven, als ik nu zou moeten kiezen. Vier weken Korcula met een stapel boeken en de mini, maar dat was nou net niet de bedoeling deze zomer. Ik zie later wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten