vrijdag 20 juli 2018

Vulsel

 Met de nodige concepten in de wachtrij ga ik een punt achter deze dag zetten. Het zijn rare dagen momenteel. Energieke starts maar gaande de dag wordt er steeds weer ergens de stop eruit getrokken en zakte de boel in elkaar. Zonder trouwens qua stemming in verkeerde wateren terecht te komen. Aangename avond. Drankje. Pc. Bad. Bed. Rustige nacht. En vervolgens de hele riedel van voren af aan.

 Ogen open slaan, bed verlaten, met de honden aan de wandel, koffie, werklui, blog, huishoudelijke bezigheden. Tot zover geen vuiltje aan de lucht. De plannen en ideeën van de avond en ochtend wachten op uitvoer. Intentie is niet aan discussie onderhevig.

 Ergens in deze periode gaat een schakelaar om, verdwijnen de plannen en meer ongemerkt naar de achtergrond. De lunch treedt naar voren. De middag schrijdt onverwijld voort. Misschien nog wat praktisch geklungel maar dat hoeft niet. Een vorm van stroomversnelling waarmee de dag (en ik) over alle mooie intenties heen dendert. Het is bij vijven. De honden zijn weer aan de beurt. De avond staat op de drempel, zowaar droog vandaag, en voordat je het in de gaten hebt, is het bij twaalven (bijna). Het is niks, een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten