dinsdag 10 juli 2018

Slowwork

 Afgezien van een overwegend blauwe bovenarm valt de schade aan de linker bovenkant gelukkig mee. Ik had me vandaag al met mitella bedacht, maar gelukkig overdrijf ik de verwachtingen meestal. Niks geen uitvluchten dus, dat wordt afwassen vandaag. Een tandje minder freewheelen dan gisteren. Niet dat de rommel me stoort, daar is de zooi niet omvangrijk genoeg voor. Een schoon aanrecht legt net iets meer gewicht in de schaal of is dat onlangs gaan doen, want dat is zeker weten niet altijd zo geweest.

 Zou prettig zijn als een dergelijke tendens zich ook op het administratieve vlak breed zou weten te maken. Daar wil de lijn er maar niet in komen. Ws omdat het spul nog steeds geen duidelijk plek heeft gekregen. Het ligt een beetje verspreid over het actief gebruikte deel van het huis. Dat vertekent het beeld qua noodzakelijkheid van handelen. Pas als zo af en toe alle stapeltjes bijeen gevoegd worden is in te schatten of ik optijd in de benen kan komen of weer te laat ben. Nu ontglipt met regelmaat iets aan mijn aandacht.

 Eind vorig jaar bijv. wat dingen voor me uit geschoven, omdat ik daar iets met mijn paspport mee moest en dat was verlopen. Inmiddels is het alweer een paar mndn geleden dat dat ding vernieuwd is, maar desondanks zijn die liggen gebleven verzoeken niet afgehandeld. Speelt mee dat het zaken zijn, waar mij de zin van ontgaat. Bankzaken. Eerst wordt je verplicht een rekening te hebben en heb je 'm moet je om de haverklap aantonen dat je ben wie je bent en woont waar je woont. Wees gvd blij dat die rotcenten op een rekning van je tent staan geparkeerd en val me verder niet lastig. Zeker nu, nu het allemaal geen ene extra oplevert. Integendeel. Maar ook dat maar eens afhandelen? Ach, waarom niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten