zondag 22 juli 2018

Afronden

 De dag zit erop. Nu zou ik me in bad en bed willen kunnen terug trekken en de afhandeling van de praktische zaken aan het eind van de dag uit handen geven. Honden uitlaten en in hun nachtplek zetten, alles nalopen, verrassingen opruimen, zelfs het namijmeren van de dag op de trap naar de voordeur zou ik wel willen uitbesteden.

 Helaas werkt dat niet zo en dat betekent mn nog een uur of twee bezig blijven met anderen dingen dan bedvoorbereidingen. Rosa eerder uitlaten heeft geen zin, dan komt ze alsnog niet droog door de nacht. En dan te bedenken, dat dat hele circus met Mopke weer van voor af aan begint met haar portie aan eigenheden. Prada mist gehoorzaam. Rosa is nog steeds niet echt zindelijk. Wat gaat het manco bij Mopke worden? Wat zou het heerlijk zijn, als het geëmmer met de honden de enige punten van aandacht in mijn leven zouden zijn.

 Nee, ik ga niet weer de hele riedel verzuchten, maar kan bekennen, dat het als vanouds geen meter opschiet.  Dus weer een week er tegen aan gooien en het beste ervan hopen en in me los proberen te maken. Het moet een keer lukken en ws gaat het dan nog redelijk vanzelf ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten