zondag 8 juli 2018

Verschroten?

 Het gaat de komende week (oa) de week van de Peugeot worden. Afgelopen week begrepen, dat de garage, waar hij nu al een half jaar ter reparatie staat, tot de conclusie is gekomen, dat ie niet (meer) te repareren is. Ter ziele dus? Nou, voordat ik me daarbij neerleg, wil ik wel een helder verhaal en iets meer overtuiging dat, wat mij verteld wordt, klopt. Dus gevraagd of ik met iemand langs kon komen, die ze het verhaal helder en duidelijk kunnen uitleggen, die dat ook snapt en die dat dan weer naar mij toe weet over te brengen. Die persoon moet ik eerst vinden en dan wil ik graag, dat ie ook iets verder doordenkt en vraagt.

 Ik heb het idee, dat de auto er inmiddels slechter aan toe is, dan toen ik 'm daar heb achtergelaten. Meer dan een gevoel, een idee is het niet. Het hele verhaal klopt volgens mij gewoon niet en dat idee heb ik al wat langer. Men heeft of ontzettend zitten klooien en zit dus nu met iets wat ws niet meer of alleen tegen enorme extra kosten hersteld kan worden of het is een garage van stumperds, die weinig meer kunnen dan olie verversen.

 Maar voordat ik mijn fantasie de vrije loop laat, wil ik eerst redelijkwijs kunnen bepalen of het werkelijk afgelopen is met de auto of niet. Wat is stuk? En hoe stuk is het geheel? D'r is tenslotte een hele nwe, maar dan wel tweedehandse motor voor op de kop getikt. Vooralsnog wil het d'r bij mij niet in, dat het karretje niet weer aan de praat is te krijgen. Zien of we dat deze week boven water dan wel de olie weten te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten