zaterdag 7 juli 2018

Insluipen

 Lange dag en valt er meer te vertellen? Eigenlijk niet. Niets bijzonders gedaan of meegemaakt of het moet de ravage van de regen zijn, die we op weg terug naar huis hebben gezien. Zeer lokaal, gelukkig maar, want dus niet in Coves. Heb die mogelijkheid nieteens overwogen. Dat is het tweede punt wat vandaag met een beetje goede wil onder het kopje 'Bijzonder' geschoven kan worden. De rust ondanks de drukte van de dag.

 Steeds weer die momenten waarop geen enkel 'moeten' voor onrust of onvrede weet te zorgen. Of het nou met hinkepoot in de deuropening zitten was vanochtend, of tijdens het maaien van het ongebruikte deel van de tuin of onderweg met vandaag een overdosis aan malloten. Het doet goed, dat ze er zijn en in aantal en omvang toenemen. Minstens zo prettig is het, dat ze me niet ontgaan.

 Ondertussen zitten de koelkasten weer vol met gewenste vulling, moeten we twee weken voldoende hebben aan de Penny om de hoek en zou het prettig zijn, als ik morgen ook het laatste deel van de tuin, het deel met alle rommel van de verbouwing, zou kunnen maaien, waar iets te maaien valt èn ik erbij kan komen. Vandaag niet bezig zijn met morgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten