donderdag 12 juli 2018

Afsprong

  Een wasdag is ook een dag, zullen we maar zeggen en dacht ik, toen ik de derde machine in beweging zette. Nog twee te gaan. Of dat vandaag nog gaat lukken, betwijfel ik eerlijk gezegd. Maar de ruimte is er op de wasrekken en het aanbod in de wasmand ook. Het kan dus kortom en dat 'kunnen' is misschien wel het belangrijkste gegeven in het leven. Wat èn of je er iets mee doet is dan weer de eigen weg, die je in slaat.

 Filosofisch momentje tussen de vuile onderbroeken, dekbedovertrekken en badhanddoeken. Het moet een genot zijn als straks de machine hier ter plekke aangesloten is en ook de laatste noodzaak om naar 24 te lopen tot het verleden behoort. Ruim twee jaar nadat het voltooien van de badkamer het leven in 13 uit de startblokken liet komen.

 Het wordt tijd voor een eigen website. Masvieux definitief vaarwel zeggen en overstappen naar Coves13 maar dan iets anders geschreven. Een Spaanse website voor een Roemeens adres bewoond (oa) door een Nederlander, die 'net' la douce France vaarwel heeft gezegd. De kringetjes worden kleiner, de actie waarschijnlijker. Dichter bij het vuur en een hitte die dragelijker is dan gedacht.

 Heerlijk al dat gelul om de hete brei heen. Maar laat nou alles eens gewoon zo blijven als het nu is, geen verstoringen, geen ongewenste verrassingen, geen vertragingen, geen weet ik wat en nog meer. Gewoon het nu en het nu is hanteerbaar. Dat verleidt tot voortgang. Laat die er nou eindelijk eens van komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten