dinsdag 24 juli 2018

Kauwgom

 Therapeutisch aan de afwas, misschien wordt het wel de hele keuken. Dat laatste zou geen kwaad kunnen, maar therapie moet je vooral niet overdrijven. Het gaat op standje 'Automatisch' en in een aangenaam getemperde snelheid om niet te zeggen sloom. Maar goed, wat maakt het uit. Ik doe iets, Da's tenslotte de bedoeling, niet? Kan me ook gaan lopen ergeren aan mezelf, maar dat levert geen schone keuken op.

 Het is geen regen en geen zon. Katerig zonder hoofdpijn of een bokkende maag. Het is de allesverstikkende alledaagsheid na een euforische periode zonder dat van pieken sprake is geweest. Back to earth zonder die aarde ook maar een moment verlaten te hebben. Kraak-, smaak- & kleurloos net als die langverlangde biefstuk afgelopen zondag.

 Dat wordt een slepende middag. Daar is op zich niks mis mee. Jammergenoeg ontbreekt de Cd-speler in de keuken. Die is in reparatie. Tenminste, dat is de bedoeling. Muziek zou goed doen vanmiddag, maar om daarvoor de echte geluidsinstallatie uit de dozen te halen, dat gaat me te ver. Dat ie daar nog inzit is al erg genoeg. Ja, nog ff zo doorgaan en ik verlang weer mateloos naar HB. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten