donderdag 12 juli 2018

Tijden

 Kunnen we deze dag opnieuw beginnen? Wat de Peugeot-dag had moeten worden, ik werd niet voor niks zenuwachtig wakker, is er niet van gekomen. De aannemer schat zichzelf technisch genoeg in om mij de redenen, waarom de garage de wagen heeft afgeschreven, te checken en mij dan uit te leggen. Of natuurlijk tegengas geven. Maar er kwam wat tussen. Zoals gewoonlijk, zou ik willen zeggen.

 Nu maakt vandaag, morgen of volgende week voor de auto geen ruk uit. Voor mijn dagplanning werkt dat anders. Nou een hoop tijd met wachten verloren en uiteindelijk niks opgeschoten. Me ondertussen onledig gehouden met de waterkwaliteit in het zwembad en het bijsturen van de noodzakelijke bestellingen voor de volgende fase; de dakconstructie, vloeren, etc. Hout, dus. Veel hout.

 Eenmaal duidelijk, dat we niet naar Sibiu zouden gaan, me op de het maken van de lunch gestort. Mens moet wat. Vanochtend een aantal parasolzwammen (Macrolepiota procera) geplukt (zeg je dat zo?)  en die ipv het geplande voorgerecht (spaghetti aglio, olio e peperoncino) klaar gemaakt. De rest was minder bijzonder maar zeker smaakvol.

 Een vroege lunch voor de afwisseling. Weet bijna niet meer, wat je met een middag doen kunt. Keert het ooit nog eens terug. Ontbijt cq koffie, lunch en een avondsoepmaaltijd? En dat op vaste en een beetje 'normale'tijden? Normaal in de betekenis, dat je het dagdeel niet standaard loopt te verklooien? Mn wat de lunch betreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten