zondag 8 juli 2018

Aanloop

 Regen. De dames zijn er stilzwijgend vandoor. Scheelt me een ongewenste douche maar is niet geheel zonder risico. Dus nu wachten tot ze weer verschijnen. Wat is erger? Nat worden en zeker weten dat ze (met je) terugkomen of afwachten wanneer (en òf) ze weer verschijnen? Het was te vroeg in de ochtend om daar in een paar seconden tijd een afgewogen besluit in te nemen. Voor ik het overwegen had overwogen waren ze al lang en breed pleitte.

 De patiënten (Lady en hinkepootje), moeder en dochter liggen in de deuropening. Kan ik in alle rust bedenken, wat ik vandaag ga doen en waar ik me de komende week mee bezig zou kunnen houden en misschien ook wel ga doen.

 Mocht de kleine blijven, en met iedere dag die het uitstel duurt wordt die kans groter, dan is er uit alledrie de nesten van Lady een jonkie blijven hangen. Drie zussen, danwel halfzussen. Volgens mij bestaat er een redelijke kans, dat in hun geval (lichaamsvorm, kop en vachttekening) Bobby steeds de vader is geweest, maar er zijn altijd meerdere reuen aan zet geweest.

 Hoe dan ook zondag. Is het nu herfst of zomer? Eind september of juli? Ga ik afwassen of kruip ik terug in bed? HEt is nog steeds te vroeg voor beslissingen. GeEwoon lekker aanklooien hier, dan valt de rest vanzelf op z'n plek. Koffie dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten