maandag 9 juli 2018

Ontvluchten

 Regen. Wederom. Prettig dat me de hondenronde zonder nattigheid van boven werd gegund. Zelfs de bouwvakkers waren ff aanwezig, maar zijn na een halfuur drentelen weer vertrokken. Voor de gein de 14-daagse voorspelling van Weeronline bekeken en daar werd ik niet vrolijk van. Een wisselende regenkans tussen 35 en 65% met dito wisselende hoeveelheden. Nat, natter, het natst kortom. Ik ga verhuizen. Bij zulke weer had ik net zo goed in Nederland of Frankrijk kunnen blijven zitten. Nu ben ik uit Frankrijk niet vanwege het weer vertrokken, maar ook daar kon het mn in voor- en najaar tot vervelens toe regenen. Hopelijk is dit een uitzonderlijk slechte zomer, die zich uiteindelijk wel herpakt. Maar dan graag vóór oktober aub.

 Je krijgt zo zin in vakantie. Maar dan zou het bouwen wel gebeurd moeten zijn en dat schiet niet op in dit weer. Waardoor je behoefte aan vakantie alleen maar groter wordt. Etc. We hebben door het weer al zeker 1,5 week verloren en het ziet er niet naar uit, dat het daarbij gaat blijven. Zonde.

 En met vakantie bedoel ik dan niet ff naar Nederland of een paar dagen elders in Europa onder de mensen. Dan gaat het toch minimaal om 3 weken er volledig tussenuit te zijn. Dat is sowieso al weer jaren geleden, dat dat voor het laatst is gebeurd. Zou daar nieteens een datum op durven plakken. Volgens mij zijn mijn laatste echte vakanties in Umbrië geweest. Eind jaren tachtig, begin jaren negentig van de vorige eeuw. (Blijft lachwekkend) Of ik dat nu als een goed of slecht teken moet duiden, zou ik ff niet weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten